Известие

Collapse
No announcement yet.

Перката на паното

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Перката на паното

Имам питане, не ми работят степнните на перката на климатроника (164) - а всичко друго работи. Някой дали се е сблъсквал? Аз предполагам, че може да е от някое реле или от пулта за управление
    Benzina trqbva da stava na pushek!

Значи не духа изобщо, така ли?
    Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
    Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

Да не духа въобще

Comment

имах същия проблем, оказа се едно реле което се намира до моторчето на чистачките, обаче е много на долу и трябва да се махнат малко кирийки за да се стигне до него!
        Алфа 164 2.0Т.С. 95г. - на части !

Comment

добре дошъл в отбора

Освен другите ми проблеми с милата ми също спря вентилатора, най-вероятно при теб, както при и при мен е изгорял блока на управлението на вентилатора, ремонта-подмяната стуват 400лв (поне на мен толкова и поискаха) та ако е същия проблема изкарваш жички и връзваш един ЦК бутон на удобно за теб място и караш. Успех.

С Alfa Romeo НА КРАЙ СВЕТА

Comment

Първоначално публикувано от MaVrUt Покажи съобщение
            имах същия проблем, оказа се едно реле което се намира до моторчето на чистачките, обаче е много на долу и трябва да се махнат малко кирийки за да се стигне до него!
            Кое трябва да махна кората зад двигателя ли?[COLOR="Silver"]

---------- Post added at 14:51 ---------- Previous post was at 14:50 ----------

Първоначално публикувано от Nasko Покажи съобщение
            добре дошъл в отбора

Освен другите ми проблеми с милата ми също спря вентилатора, най-вероятно при теб, както при и при мен е изгорял блока на управлението на вентилатора, ремонта-подмяната стуват 400лв (поне на мен толкова и поискаха) та ако е същия проблема изкарваш жички и връзваш един ЦК бутон на удобно за теб място и караш. Успех.
            Ми и аз си мисля, че е това ама тия дни ще се ровя да видя какво е! Ама ме интересуваше това реле каде е за да не разметам целия КОРАБ МАЙКА
            А от каде го взе пулта или го ремонтираха

Comment

модификациите са 2 вида
              1:релето се намира на букса на самия вентилатор (ще си късметлия , аз не съм -сложили са ми тапа с надпис милано моторс ) веднага като махнеш пластмасовата кора ...и тогава е лесно...

2: релето се намира на майната си под вентилатора ...моли се да не е там.

Късмет!

С Alfa Romeo НА КРАЙ СВЕТА

Comment

намира се на маркираното, обаче доста неща ще трябва да се махнат докато стигнеш до него, на мен майстор ми го прави , но ми обясни как го е направил, отнема от 1 до 2 часа, в зависимост колко си бърз
                Attached Files

Comment

Суперка ли е колата или не?
                  Иначе в другата тема и Боби ти е казал - започваш от бушони, реле, вентилатор и тогава скачаш на резистор за степените.
                  Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

Колата не е супер. Бущоните са здрави (първо тях погледнах)а натам сега ще вида каде ще се окажат нешата. Мерси за сега. Тия дни ще я рахвърлям! А малко пояснения за релето и колко пара е взел майстор!

Comment

Ами старите може и да нямат това реле. Стои в една кутийка отпред под чистачките. Маврут е снимал мястото.
                      Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

Ще огледам - ама незнам кое ще е релето де.а
                        Мавруде - дай мястото...

Comment

ари утре ще ти го снимам с точност кое е ! тва за суперка става въпрос нали ?

Comment

Не е супер - обикновенна е

Comment

Working...
                            X